Innovativt produktionsverktyg för mäklare lanseras

Nästa generations produktionsverktyg för mäklare i Sverige är nu här genom partnerskap mellan Adfenix och Optimal Kommunikation.

Carl-Fredrik Mandrapa Olsson
Carl-Fredrik Mandrapa Olsson
February 9, 2023
5 min read
min read
Innovativt produktionsverktyg för mäklare lanseras

Table of contents

Innehåll

Adfenix är en globalt ledande plattform för mäklare och har idag tillsammans med kommunikationsbyrån Optimal Kommunikation, marknadsledande leverantör av direktmarknadsföring samt produktion/distribution i Sverige, tagit fram ett unikt produktionsverktyg för fastighetsmäklare.

Om samarbetet

Samarbetet kommer att kombinera Adfenix erfarenhet inom digitala lösningar för mäklare och Optimal Kommunikations kunddatabas för att skapa ett unikt produktionsverktyg som förenklar arbetet och leder till fler affärer för fastighetsmäklare.

"Vi är glada över vårt samarbete med Optimal Kommunikation, inte bara eftersom verktyget leder till en bättre upplevelse för mäklaren i fråga och bättre resultat, utan också för att de delar vår gemensamma vision för branschens framtid där öppenhet och samarbete är ledord för att driva branschen framåt. Vårt mål är alltid att göra det enklare för ledning och marknadsteam att skapa mer värde för mäklare och deras kunder och tillsammans med Optimal Kommunikation och deras erfarenhet hittade vi vägar framåt som inte går att hitta om man inte samarbetar mot ett gemensamt mål." säger Adfenix grundare och VD, André Hegge.

Enligt Donald Axelsson, grundare och VD för Optimal Kommunikation var valet av partner självklart.

"Både Optimal Kommunikation och Adfenix är experter på sina respektive områden och i vår värld är två experter bättre än en. Vår samsyn och vision för branschens framtid stärktes under samarbetet och vi ser gemensamt hur 2023 kommer bjuda på utmaningar för våra kunder. Att kravställningen har ökat från kunderna passar oss utmärkt eftersom vi lagt enorma resurser på att ta fram branschens mesta och bästa tjänst." säger Donald Axelsson, grundare och VD för Optimal Kommunikation.

Samarbete med Adfenix skickar ett tydligt besked till marknaden, menar Axelsson, då nya tider kräver nya arbetssätt och det görs med kunden i centrum.

De nya produkterna och tjänsterna finns redan tillgängliga och är i full drift. Fastighetsmäklare som är intresserade av att lära sig mer om samarbetet och de nya lösningarna är välkomna att kontakta:

André Hegge
andre@adfenix.com

Donald Axelsson
donald.axelsson
@optimalkommunikation.se

Related article:

Related post

Heading

This is some text inside of a div block.
Read articleText Link

Subscribe to updates

Subscribe to our collection of expert opinions, analysis, and insights on the real estate industry with a new article every week.
By subscribing you agree to with our Privacy Policy.

Thank you!

If you wish to cancel your subscription, use the unsubscribe link in our email updates.

Oops!

Something went wrong while submitting the form.

Prenumerera på uppdateringar

Prenumerera på vår samling av expertutlåtanden, analyser och insikter om fastighetsbranschen.
Genom att prenumerera godkänner du vår integritetspolicy. Integritetspolicy.

Tack!

Om du vill avbryta din prenumeration, använd avregistreringslänken i våra e-postuppdateringar.

Oops!

Something went wrong while submitting the form.
Dela
Share
The second largest concentration of billion dollar companies per capita in the world.