EnglishEnglish

Vi hjälper dig som fastighetsmäklare att generera fler affärsmöjligheter via digitala kanaler. Vi startade resan 2016 och har sedan dess blivit det självklara valet när det kommer till bostadsannonsering för fastighetsmäklarbyråer världen över.

Den sammafattade effekten

Om vi sammanfattar effekten av att använda Adfenix kan det se ut på följande sätt.

+54%

Bokade värderingar

+30%

Bokade visingar

+42%

Kontaktförfrågningar
till mäklaren

+62%

Besökare till
bostadssidan

"Hellre 10 intresserade personer än 10.000 klick"

Hör Fanny prata om den målgrupps-anpassning som ligger till grund för samtliga av Adfenix bostadsannonser.

Fanny Strand – Bjurfors, Södermalm

Martin Arup – Erik Olsson

Daniel Bokhari Friberg – Erik Olsson

Nicklas Talvitie – Notar

Emma Borgström – Skandiamäklarna

Adam Bäckström

Svenska Mäklarhuset

Fler intresseanmälningar görs idag via Adfenix jämfört med Hemnet.

Philip Borgström

Erik Olsson

Vi märker att fler och fler leads kommer in nu, samtidigt har vår konverteringsgrad ökat rejält

Leif Andersson

Mäklarhuset Göteborg

Adfenix ökar antalet värderingar, gör oss valbara för nya säljare samt skapar fler visningsgäster. Kort och gott är det till nytta i alla led.

Boka ett möte med oss!

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ser vi till att återkomma till dig för att boka in ett möte som passar din kalender. Vi hörs!

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Värdet för säljaren

Nå även passiva köpare.

Via Hemnet når du ut till aktiva personer på bostadsmarknaden, en klar majoritet av intressenterna letar inte aktivt efter en ny bostad. Trots detta är det många som skulle kunna tänka sig att köpa eller sälja om rätt objekt dyker upp. Adfenix verktyg ser till att även söka upp de passiva köparna och på så sätt nå ut till hela marknaden - både aktiva och passiva köpare.

Relevant ända fram till visningen.

Vi kan se att besökarantalet för bostäder som endast använder sig av exempelvis Hemnet som marknadsföringsplattform, kraftigt avtar efter ett par dagar. Adfenix säkerställer att din bostad förblir relevant fram till visningen, för varje dag som går besöker nya spekulanter bostaden på er hemsida.

Maximerad marknadsföring.

Adfenix hjälper dig att maximera marknadsföringen av bostaden och ser till att fler personer besöker bostadssidan. I regel resulterar fler besökare till bostadssidan, fler personer till visningen, vilket ofta innebär en snabbare försäljning samt ett högre slutpris.

Syns där köparna finns.

Idag använder närmare 6.2 miljoner svenskar Instagram, Facebook representerar 7.8 miljoner. Det är sannolikt att även dina köpare finns på dessa plattformar, se därför till att din bostadsannons syns här också.

Låt din bostad söka upp intressenterna.

Många arbetar fortfarande efter premissen att låta intressenterna hitta till bostaden. Genom att använda Adfenix ser vi istället till att bostaden söker upp relevanta spekulanter. Med hjälp av data från er hemsida ser vi till att personer som tidigare uppvisat intresse för liknande bostäder får se just din bostadsannons på Facebook, Instagram & regionala - / lokala nyhetstidningar.

Allt färre som läser tryckt media.

För varje dag som går är det allt färre som läser tidningen i fysisk form, och allt fler som vänder sig till en digital lösning. Av denna anledning kan du via Adfenix även exponera din bostadsannons via lokala & regionala nyhetstidningar.

Följ kampanjens resultat.

Intresserad av att veta hur det går för din bostadsannons? Genom Adfenix har du och din kund möjlighet att följa resultaten av din annonsering under hela kampanjperioden.

Vi arbetar med branschens ledande aktörer

Som betrodda partners till några av världens ledande fastighetsmäklarbyråer är Adfenix specialister inom digital marknadsföringsstrategi för fastighetsmäklarbranschen.