Mäklarföretaget MOHV

Välkommen till den digitala satsningen 2020

Ett komplett marknadsföringspaket för din kunds bostadsförsäljning.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Marknadsföringspaketet

Smart Annonsering

I regel resulterar bostäder som får fler besök till objektsidan i snabbare försäljningar och högre slutpriser. Därför har vi tagit fram paketet Komplett Digitial, ett digitalt marknadsföringspaket för dig som vill maximera marknadsföringen av din bostad vid försäljning.

Med Komplett Digital når du bostadsspekulanter via Facebook, Instagram, lokala och rikstäckande nyhetssajter samt via Sveriges nya bostadssajt Boneo.
Komplett Digital är, precis som det låter, ett komplett digitalt marknadsföringspaket för din bostadsförsäljning, där du som säljare kan följa klicken, visningar och besökarna på din bostadsannons i realtid.

83 %

Andel svenskar som använder sociala medier

74 %

Andel svenskar som använder Facebook

60 %

Andel svenskar som använder Instagram

Svenskar aktiva på sociala medier

Facebook är fortfarande den största aktören inom sociala medier bland svenskar. Instagram står dock för den största tillväxten. Fortsätter tillväxten i samma takt går Instagram förbi Facebook i popularitet om två år. Källa: Svenskarna & internet, 2018

Mäklarföretaget MOHV

Komplett Digital

 • Digital Bostadsannons
Uppdaterad
 • Grannlapp
Nyhet
 • Displayannonsering
Nyhet
 • Resultatsida
Uppdaterad
 • Annons på Boneo.se
Nyhet
 • Bostadswidget
Nyhet
 • Digital efterlapp

Komplett Digital

 • Digital Bostadsannons
Uppdaterad
 • Grannlapp
Nyhet
 • Displayannonsering
Nyhet
 • Resultatsida
Uppdaterad
 • Annons på Boneo.se
Nyhet
 • Bostadswidget
Nyhet
 • Digital efterlapp

Värdet för säljaren

Syns där köparna finns.

Idag använder närmare 6.2 miljoner svenskar Instagram, Facebook representerar 7.8 miljoner. Det är sannolikt att även dina köpare finns på dessa plattformar, se därför till att din bostadsannons syns här också.

Nå även passiva köpare.

Via Hemnet når du ut till aktiva personer på bostadsmarknaden, en klar majoritet av intressenterna letar inte aktivt efter en ny bostad. Trots detta är det många som skulle kunna tänka sig att köpa eller sälja om rätt objekt dyker upp. Med Komplett Digital ser vi till att även söka upp de passiva köparna och på så sätt nå ut till hela marknaden - både aktiva och passiva köpare.

Maximerad marknadsföring.

Paketet Komplett Digital hjälper dig att maximera marknadsföringen av din bostad och se till att fler personer besöker din bostad på Länsfasts hemsida. I regel leder fler besökare till din objektsida till fler personer till visningen, vilket ofta resulterar i snabbare försäljning samt ett högre slutpris.

Relevant ända fram till visningen.

Vi kan se att besökarantalet för bostäder som endast använder sig av Hemnet kraftigt avtar efter ett par dagar. Paketet Komplett Digital säkerställer att din bostad förblir relevant fram till visningen, för varje dag som går besöker nya spekulanter din bostad på Länsfasts hemsida.

Följ resultatet.

Intresserad av att veta hur det går för din bostadsannons? Med Komplett Digital har du möjlighet att följa resultaten av din annonsering under hela kampanjperioden.

Låt din bostad söka upp intressenterna.

Många branschkollegor arbetar med att låta intressenter hitta till bostaden, vi låter istället din bostad söka upp intressenterna. Med hjälp av data från Länsfasts hemsida ser vi till att personer som tidigare uppvisat intresse för liknande bostäder får se just din bostadsannons på Facebook, Instagram & regionala - / lokala nyhetstidningar.

Allt färre som läser tidningen.

För varje dag som går är det allt färre som läser tidningen i fysisk form, och allt fler som vänder sig till en digital lösning. Av denna anledning har vi även inkluderat annonsering via lokala & regionala tidningar. I Komplett Digital ingår över 150 olika hemsidor, det finns därför en god chans att vi hittar din köpare här också.