SkandiaMäklarna & adfenix

Välkomna till din portal för annonsering på Sociala Medier

Efter en lyckad pilot med 12 kontor runt om i Sverige påbörjar vi en efterlängtad utbildning och aktivering av resterande kontor. Här kan du anmäla dig till utbildningar och lära dig mer om adfenix!

Aktivering av alla utbildade kontor sker 22 maj! Genomgången för kontorsägare är obligatoriskt men att aktivera adfenix på ditt kontor efteråt är helt frivilligt.

Har du några som helst funderingar är du varmt välkommen att höra av dig til: timmy@adfenix.com eller 073-527 18 64.

Anmälan till utbildningar:

  • Genomgång för kontorsägare: En genomgång för alla kontorschefer med syfte att ge en grundläggande överblick kring vår bostadsannonsering.
    Ej gått genomgången? Anmäl dig till en egen genomgång genom att kontakta Timmy! (073-527 18 64)
  • Intagsutbildning för mäklare (22-24 maj): En utbildning med fokus på hur den enskilde mäklaren använder verktyget på bästa möjliga sätt och hur annonseringen kommuniceras till säljare.

 

SkandiaMäklarna & adfenix testperiod (februari - april 2017)

Länkar och resultat:

Home Booster (bostadsannons)

Liverapportering: 

Agent Booster (mäklarannons)

 

Medelresultat från piloten (baserat på 107 kampanjer):

Antal klick 526
Antal unikt nådda personer 4,171
Antal visningar  5,602
Antalet sociala reaktioner (reaktioner, delningar etc) 28
Click Through Rate (CTR) 12.60%

FAQ (inför aktivering & utbildning)

Vi kör redan annonsering idag – vad skiljer adfenix åt från annonsering direkt med Facebook? Vi v et vilka som letar efter den typen av bostad som vi ska annonsera och kan använda den informationen när vi riktar ut annonserna. Vi gör även annonseringen väldigt mycket lättare att administrera och paketerar annonseringen så att alla mäklare kan använda det som ett intagsargument och tydligt mervärde för säljaren.

Vad kostar det? Det är helt gratis att komma igång och vi har inte heller några månadsavgifter! Man betalar endast när man annonserar bostäder och då väljer man mellan 250 / 500 / 1000 kr per bostad.  

Vad gör jag om jag inte har möjlighet att gå på en av de schemalagda utbildningarna? Vi kommer ha flera uppföljningsutbildningar för mäklare som missar att gå utbildningen innan aktivering. Däremot så bör du som kontorschef se till att någon representant går en av genomgångarna så att ni kommer med på banan!